El.paštas: skolink24.lt@gmail.com

Kaip greitai gauti kreditą?


Kaip greitai gauti kreditą?

Greitos paskolos - kur jas šiuo metu galite gauti?

Ieškantys greitųjų kreditų dažniausiai didžiausią vargą patiria ieškant mažiausių palūkanų. Ne paslaptis, kad skolindamiesi internetu, vartotojai sumoka bene didžiausias palūkanas, tačiau to nereikėtų taip stipriai sureikšminti, nes vis dėlto galima rasti ir tokių kreditorių, kurie noriai paskolins pinigų ir už tai nereikalaus nežmoniškų palūkanų. Greitųjų kreditų galite ieškoti įvairiose vietose, tačiau negalvokite, kad paskolas turi teikti tik įmonės – dabar ir privatūs asmenys gali pasirūpinti finansavimu.

Paprasčiausias variantas, ieškant greito kredito pigiausiomis palūkanomis, yra jo ieškojimas per palyginimų svetaines. Tokios svetaines siūlo visą kreditorių sąrašą, kuriame kreditoriai gali būti reitinguojami pagal tam tikrus kriterijus. Tokiose svetainėse galite rasti jums priimtiną variantą. Čia kalbame apie tai, kad tokie sąrašai gali būti skirstomi pagal skolinimosi terminus, mažiausias palūkanas, didžiausias sumas ir t.t. Būtent tokiose svetainėse rasite geriausius pasiūlymus. Tiesa, kai kurios svetainės tik pateikia sąrašą, tačiau tai nereiškia, kad jose nieko nerasite. Dažniausiai tokios svetainės pateiks tik populiariausius ir geriausius kreditorius, kurie pinigus skolina geromis sąlygomis.

Greitųjų kreditų ieškoti galite ir skelbimų portaluose, tačiau ten retai kada atrasite tuos tikrus skolintojus. Nemažai jų tiesiog bando išlošti iš specialių rekomendavimo sistemų. Susisiekus su jais, gali būti paprasta situacija – jie nurodys kokioje bendrovėje jums skolintis būtų geriausia, atsižvelgiant į jūsų situaciją. Aišku, jūs būsite nukreipti ne per tiesioginę nuorodą, o per tarpininkavimo, tai reiškia, kad tokie asmenys dar ir pasipelnys iš to, kad jūs ieškote kredito.
Paskolų įvairiomis sąlygomis galite ieškoti ir tam tikrose svetainės. Tiksliau kalbant, yra forumai bei investuotojų portalai, kur susirenka nemažai kreditorių. Galite bandyti ten ieškoti asmens, galinčio jus finansuoti. Tai būtų naudinga vien todėl, kad būtent ten jūs gautumėte vos ne geriausias sąlygas, nes dažniausiai ten investuojantys asmenys siekia mažiausios rizikos bei stabilaus pelno, todėl jeigu esate atsakingi ir mokūs, jums turbūt bus pasiūloma paskola su bene mažiausiomis palūkanomis.
Taip pat galite bandyti skolintis iš Lietuvoje populiarėjančių bendro finansavimo svetainių, kuriose net gi leidžia patiems nusistatyti kokias palūkanas norėtumėte mokėti.


* Dauguma bendrovių vertina kiekvieno kliento situaciją atskirai, todėl pasiūlymai gali būti skirtingi.
* Jeigu skelbiamos akcijos, jomis pasinaudoti siūlome iš karto.
* Esant netiksliai informacijai apie šias paskolas, prašome apie tai pranešti.


Have any Question or Comment?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Archyvai

Rekomenduojama!

Mes facebook’e