El.paštas: skolink24.lt@gmail.com

Greitos paskolos – kur jas šiuo metu galite gauti?


Greitos paskolos – kur jas šiuo metu galite gauti?

Greitos paskolos - kur jas šiuo metu galite gauti?

Šiuo metu ieškote kur internetu greitos paskolos būtų suteikiamos be jokių didelių palūkanų? Skolinimosi vietų yra daug ir taip pat reikėtų pabrėžti, kad paskolinti pinigų jums gali ir visai kiti kreditoriai. Net tik greitųjų kreditų bendrovės užsiima pinigų skolinimo veikla. Lietuvoje yra daug vietų, kur paskolos teikiamos net ir paprastuose interneto forumuose. Kiekvienas kreditorius yra skirtingas, tuo labiau – sąlygos kitur gali būti smarkiai besiskiriančios, tad jeigu ieškote palankiausių sąlygų, pirmiausia siūlytume apžvelgti ko jums reikia iš tiesų.

Greitos paskolos internetu jums bus suteikiamos kone kiekvienoje bendrovėje. Tiesa, jos bus suteikiamos tik mokumo kriterijus atitinkantiems asmenims. Paprastos įmonės siūlo įvairias sąlygas. Vienos gali jus finansuoti kelių metų laikotarpiui, kitos – paskolins tik mėnesio ar dviejų terminui. Būtina pabrėžti, kad kai kurios kreditų įmonės netgi nustato skolinimosi laikotarpius kiekvienam klientui individualiai. Pavyzdžiui, daug uždirbantys gali tikėtis maksimalaus skolinimosi termino, o tie, kurių pajamos itin stipriai ribojamos, gali gauti ir ne tokį ilgą terminą kokio tikėjosi. Šios kreditų įmonės siūlo ir skirtingas palūkanas – kai kurios yra laikomos vos ne alternatyvomis bankams, nes skolinimosi laikotarpiai priklauso ir nuo turimo užstato bei kitų faktorių.

Kitos vietos yra daug paprastesnės – jūs galite gauti lygiai tokią pačią paskolą iš privačių asmenų. Juos rasite skelbimų svetainėse arba tam tikruose interneto forumuose. Paprasčiausiai, jie galbūt paskolins netgi pigiau nei kreditų įmonės – šiems asmenims svarbiausia, kad jūs paskolą grąžintumėte laiku. Taip pat šie privatūs skolintojai gali pasiūlyti ir ilgesnį terminą nei vienas mėnuo – turite rinktis būtent tokius asmenis, nes kuo ilgesnis skolinimosi terminas, tuo jį lengviau pavyktų gražinti. Pati skolinimosi tvarka yra labai panaši į greitųjų kreditų bendrovių – čia paskolos sutartis sudaroma perverdant vieną centą. Paprasčiausiai, kreditorius paprašys jūsų asmeninių duomenų, o tada nurodys kaip atlikti bankinį pavedimą į jo sąskaitą. Jūs pervesite vieną centą, o jo pervedimo metu, mokėjimo paskirtyje nurodysite specialų tekstą, kuris pabrėš, jog prašote kredito ir įsipareigojate jį grąžinti nustatytą dieną. Skolintis galite ir kitose vietose – svarbu, kad tinkamai pasirinktumėte saugiausią variantą.



* Dauguma bendrovių vertina kiekvieno kliento situaciją atskirai, todėl pasiūlymai gali būti skirtingi.
* Jeigu skelbiamos akcijos, jomis pasinaudoti siūlome iš karto.
* Esant netiksliai informacijai apie šias paskolas, prašome apie tai pranešti.

Have any Question or Comment?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Archyvai

Rekomenduojama!

Mes facebook’e